Web projecten

Web projecten

U hoeft zich niet te beperken tot de “shared hosting”. Wij kunnen u ook helpen met het uitvoeren van grote web projecten, van het analyseren van de noden van de gebruikers, tot het ontwikkelen van de nodige software. Of het nu een internet site of een intranet site of een extranet site is, wij helpen u graag verder met het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Wij kunnen ook zorgen voor dedicated servers volledig op maat van uw webapplicatie. We kunnen natuurlijk ook uw project uitvoeren op uw eigen infrastructuur. Indien nodig zorgen we ook voor extra resources zodat de GO-Live van uw project niet uitgesteld hoeft te worden.

Wij gaan voor:
Quality on Time

Web projectenDe duur en de kost van deze projecten is geheel afhankelijk van de noden binnen uw bedrijf, daarom ontvangt u altijd een
gedetailleerde offerte met de beschrijving van het project zodat u later niet voor verassingen komt te staan. Eventuele beslissingen die u moet nemen, worden hierdoor snel duidelijk.

Aangezien we u helpen met een CMS (content management system) als basis, kan er ook nood zijn aan opleiding hiervoor. U kunt zonder twijfel rekenen op een gepersonaliseerde training waarbij u alles leert wat u nodig heeft om uw site te beheren.

Support na verkoop kunt u bij ons gegarandeerd verwachten, wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

U kunt er zeker van zijn dat uw investering in uw webproject zijn vruchten zal afwerpen met de keuze van de juiste partner. Wij hebben niet alleen een jarenlange ervaring met dit soort projecten, we zijn er ook door gepassioneerd en zoeken continu nieuwe uitdagingen.

Kostprijs

Contacteer ons voor een kennismaking:

Afspraak

Web Applicatie's

Webapplicaties laten u toe uw werk uit te voeren vanuit elke locatie waar er internet aanwezig is.

Aangezien er maar één applicatie is die iedereen kan gebruiken, is er ook geen nood om gegevens te synchroniseren nadat de gegevens gewijzigd waren.

Uw informatie is steeds online beschikbaar en is steeds up-to-date.