13
Twitter heeft weer een nieuwe update van de Twitter-app voor zowel iPhone als Android aangekondigd. Eén van de voornaamste nieuwe features is de mogelijkheid om foto's nu ook via privéberichtjes te delen.

Met deze nieuwe feature hebben mobiele gebruikers meer mogelijkheden dan mensen die Twitter vanaf hun laptop of desktop gebruiken. Via de website van Twitter is het namelijk nog niet mogelijk om foto's via privéberichtjes te delen. Het is wel mogelijk om dit door middel van openbare berichten te doen.

Ook het navigeren is in de nieuwe Twitter-app voor mobiele gebruikers aangepast. De bedoeling is dat het nu eenvoudiger is om bijvoorbeeld uw Direct Messages te benaderen. Deze kunt u nu vinden onder het tabblad Activiteit welke zich onder het tabblad Ontdekken bevindt.

Tevens kunt u met de nieuwe Twitter app in meer categorieën zoeken en filteren. Naast het zoeken op Foto's, Video's, Personen en Nieuws kunt u nu ook lokaal zoeken en zoeken op Tweets van Twitter gebruikers die u op het moment volgt.

Tot slot beschikt de Twitter app nu over de mogelijkheid om van verschillende tijdlijnen te wisselen. Dit doet u door middel van een veeg.