22
Op Facebook komen elke dag talloze onderwerpen en nieuwsberichten voorbij. Vaak zijn het er zoveel dat het lastig wordt om het allemaal goed te kunnen volgen. Daar zal binnenkort verandering in komen met Facebook Trending.

Facebook trendingFacebook Trending is een feature die te vergelijken is met de Trends feature van social media platform Twitter. De feature stelt een samenvatting op van de belangrijkste en meest gelezen berichten op Facebook. Op deze manier blijft u op de hoogte van wat er allemaal speelt op Facebook.

Hoe zal deze feature op de site tot uiting komen? Het is eigenlijk heel simpel. Aan de rechter bovenhoek zullen een aantal links zichtbaar zijn met een aantal onderwerpen die momenteel helemaal 'hot' zijn. Door op deze links te klikken, kunt u berichten van zowel uw vrienden als publieke pagina's die op dit onderwerp betrekking hebben.

De feature is momenteel nog niet beschikbaar en zal eerst getest worden in een kleine groep landen. Helaas zitten België en Nederland daar niet bij. Het is nog niet bekend wanneer de feature voor Belgische Facebook accounts beschikbaar zal zijn.